Verzending & levering

Verzendkosten/bezorgkosten

 

DOBENO rekent geen verzendkosten vanaf €100! Daarboven wordt uw bestelling gratis bezorgd, bestelt u voor minder dan €100,- dan betaalt u de lage verzendkosten van €5,95.

 

Vertraging tijdens verzending


DOBENO doet er uiteraard alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te laten bezorgen. U krijgt bij de verzending een verzendnummer (ook wel Track & Trace genoemd). Met dat nummer kunt u uw pakket via de site van de bezorgservice volgen. Desondanks kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een bestelling langer onderweg is dan u gebruikelijk van ons verwacht.


Is uw bestelling 4 dagen na het ontvangen van uw verzendcode nog steeds niet door u ontvangen, neem dan contact op met ons via info@dobeno.nl. Stuur in het geval van een e-mail altijd het verzendnummer mee die u van ons hebt ontvangen of houdt deze bij de hand wanneer u telefonisch contact opneemt met DOBENO.


Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?


Wanneer u voor 17.00* uur besteld heeft u de producten de volgende werkdag op het door uw opgegeven adres binnen mits uw betaling uiteraard is verwerkt. Op zaterdag bezorgen wij ook. Bestellingen die tussen zaterdag en maandag voor 17.00* uur gedaan worden, worden op dinsdag afgeleverd.

Betalingen met IDEAL worden doorgaans dezelfde dag door ons ontvangen en verwerkt en dus wordt uw bestelling dan de volgende dag afgeleverd. Indien een artikel of product niet op voorraad is wordt dit duidelijk aangegeven en is het niet mogelijk dit product te bestellen. Komt het onverhoopt toch voor dat u een artikel of product besteld heeft die toch uitverkocht of niet leverbaar is, dan neemt DOBENO zo spoedig mogelijk contact met u op om naar een passende oplossing te zoeken.

*Afhankelijk van het artikel zijn sommige besteltijden voor 12:00 of 14:00 uur. Bekijk bij de productinfo van het product voor de correcte gegevens.