Welkom op DOBENO, de online webshop voor al uw geschenken, dagelijkse benodigdheden, entertainment en noem maar op: niks is te gek voor DOBENO!

DOBENO biedt een zeer ruim assortiment met meer dan 30.000 verschillende producten in categorieën als wonen, elektronica, dieren, gezondheid, boeken en nog veel meer. En dit van wel meer dan 500 topmerken! Het maakt niet uit of je speelgoed of keukengerei koopt: DOBENO zorgt ervoor dat het snel, goedkoop en goed verpakt bij jou bezorgd wordt! Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar de beste producten, de scherpste prijzen en de beste service voor u.

Heeft u zelf tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, het assortiment of iets anders? Laat het onze klantenservice dan weten via info@dobeno.nl zodat we u optimaal kunnen voorzien in de wensen, nu en in de toekomst.

DOBENO werkt nauw samen met grote, bekende groothandels in Nederland. Dit maakt het voor u mogelijk om nog sneller en voordeliger te shoppen! Wij leveren meer dan 50.000 producten direct uit voorraad.

Meer weten? Of interesse om dealer/afnemer te worden? Neem dan contact op via info@dobeno.nl voor de mogelijkheden.

Dobeno.nl KVK: 56009224 BTWNR: NL851941825B01

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing