Betaalmogelijkheden

iDEAL


Bij deze, veruit de meest populaire betaalmethode in Nederland kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u Internetbankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Achteraf Betalen


Wil je liever eerst de bestelling ontvangen voor je deze betaalt? Kies dan voor de optie ‘achteraf betalen’. Het voordeel hiervan is dat je de bestelling eerst ontvangt en pas na 14 dagen (via iDeal) hoeft te betalen. Je wordt per email uitgenodigd om te betalen.

 

Paypal


Betalen via PayPal is veilig, snel en biedt je extra zekerheid vanwege de aankoopbescherming voor online winkelen. PayPal is in 190 landen beschikbaar en biedt, in samenwerking met Buckaroo, de mogelijkheid om met 18 verschillende valuta te betalen.

 

De factuur

 

Nadat u een bestelling hebt geplaatst ontvangt u van DOBENO altijd een orderbevestiging per e-mail. Op deze orderbevestiging vindt u alle informatie aangaande uw bestelling en deze is derhalve ook gelijk uw factuur. Zo houdt u ten allen tijden uw administratie goed op orde en heeft u alle informatie van eerdere bestellingen altijd en gelijk tot uw beschikking.
Mocht u voor uw administratie ook nog een kopie van uw factuur willen hebben dan kunt u deze altijd aanvragen. Hiervoor kunt u ons een mail sturen met uw ordernummer erbij vermeld en vragen om een PDF bestand van uw factuur.

 

Betalingsherinnering

 

Wanneer u een betalingsherinnering heeft gekregen dan hebben wij voor de betreffende bestelling nog geen (volledige) betaling van u ontvangen. Pas na betaling van uw bestelling wordt uw bestelling naar u verstuurd. Nadat u betaald heeft, duurt het tot 2 werkdagen voor wij uw betaling verwerkt hebben. Als u de betaling langer geleden heeft voldaan, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via info@dobeno.nl. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.

 

Prijzen


Alle prijzen op DOBENO zijn inclusief BTW.